Prevádzkovateľ

D.J.D. spol., s.r.o.
Tomášikova 23 E
821 01 Bratislava
Tel.: + (421) 2 4445 2901
Fax: + (421) 908 500 174
Email: info@richnavapark.sk

Osobné údaje, ochrana súkromia

Návštevou stránok www.richnavapark.sk a používaním internetových aplikácií, ktoré získavajú osobné údaje udeľujete súhlas na spracovanie osobných údajov.
Objednávateľ  udeľuje dodávateľovi súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov v rozsahu: meno a priezvisko, telefónne číslo a e-mailová adresa a adresa (ďalej ako „osobné údaje“) a to za účelom (1.) evidencie osobných údajov po dobu trvania zmluvného záväzku, resp. po dobu stanovenú v osobitnom predpise, ako doba uchovávania účtovných záznamov; (2.) spracovania analýzy spokojnosti objednávateľa s vybavením zákazky/objednávky; a (3) zasielania marketingových informácii ak k tomu objednávateľ dal osobitný súhlas. Dodávateľ sa zaväzuje neposkytovať osobné údaje ďalším príjemcom. Dodávateľ zároveň informuje objednávateľa o možnosti odvolania tohto súhlasu prostredníctvom prostriedkov elektronickej komunikácie, resp. inými prostriedkami slúžiacimi na kontaktovanie dodávateľa
Informácie o zákazníkoch sú uchovávané v súlade s platnými zákonmi Slovenskej Republiky. Všetky údaje získané od zákazníkov na stránke zmesicarp.sk užívame výhradne pre vnútornú potrebu spoločnosti a neposkytuje ich tretím osobám. Výnimku predstavujú externý dopravcovia, ktorým sú osobné údaje zákazníkov predávané v minimálnom rozsahu, ktorý je nutný pre bezproblémové doručenie tovaru. Bez výslovného súhlasu zákazníkov nakladáme s osobnými údajmi iba a výhradne v rozsahu, ktorý pripúšťa zákon o ochrane osobných údajov.  Osobné údaje zákazníkov sú plne zabezpečené a šifrované proti zneužitiu.

Súhlas možno kedykoľvek písomne odvolať doručením odvolania súhlasu spoločnosti D.J.D. spol., s.r.o.. alebo zaslaním spätnej odpovede (v prípade elektronickej komunikácie).Spoločnosť D.J.D. spol., s.r.o. garantuje maximálnu ochranu Vašich osobných dát a údajov. Je pre nás veľmi dôležité, aby ste sa pri návšteve našich webových stránok cítili bezpečne.

Google Analytics

Služby tretej strany služby Analytics: zmesicarp.sk používa služby analýzy tretích strán. Tu nájdete, ako spoločnosť Google používa údaje pri používaní našej služby a ako sa môžete odhlásiť: https://policies.google.com/technologies/partner-sites?hl=sk

Sociálne siete

Sociálna sieť a integrácia platformy. Služba môže byť integrovaná do sietí sociálnych médií a iných platforiem (napr. Facebook, Pinterest a LinkedIn), pričom medzi nami a týmito platformami môžu byť zdieľané informácie. Ak napríklad komunikujete s našou službou prostredníctvom funkcie sociálnych médií, ako je plug-in, môžete nám poskytnúť prístup k určitým informáciám z tohto účtu sociálnych médií. Ak nechcete, aby platforma sociálnych médií zhromažďovala alebo zdieľala informácie o vás, prečítajte si pravidlá ochrany osobných údajov a nastavenia ochrany osobných údajov príslušného sociálneho média predtým, ako použijete tieto funkcie v našej službe. (Prihlásenie na stránky a komentovanie na stranke)

Multimédiá

Pri nahrávaní obrázkov na webovú stránku by ste sa mali vyhnúť nahrávaniu obrázkov s EXIF GPS údajmi o polohe. Návštevníci webu môžu stiahnuť a zobraziť akékoľvek údaje o polohe z obrázkov.

Vložený obsah z iných webových stránok

Články na tejto webovej stránke môžu obsahovať vložený obsah (napr. videá, obrázky, články a podobne). Vložený obsah z iných stránok sa chová rovnako, akoby návštevník navštívil inú webovú stránku.

Tieto webové stránky môžu o vás zbierať osobné údaje, používať súbory cookies, vkladať treťo-stranné sledovanie a monitorovať vašu interakciu s vloženým obsahom, včetne sledovania vašej interakcie s vloženým obsahom, ak na danej webovej stránke máte účet a ste prihlásený.

Komentáre

Keď návštevníci webu zanechavajú na stránke komentáre, zbierame údaje, ktoré sú zobrazené vo formulári komentára a taktiež IP adresu používateľov a user-agent prehliadača z dôvodu ochrany proti spamu.

Anonymizovaný reťazec vytvorený z vašej e-mailovej adresy (nazývaný aj hash) môže byť poskytnutý službe Gravatar pre overenie, či ju používate. Zásady ochrany osobných údajov služby Gravatar nájdete na: https://automattic.com/privacy/. Po schválení vášho komentára bude vaša profilová fotografia verejne zobrazená spolu s obsahom vášho komentára.

Newsletter

Double opt-in v e-mailingu funguje práve ako dvojité potvrdenie súhlasu so zasielaním obchodných oznámení. Pokiaľ záujemca o newsletter potvrdí svoj súhlas iba v rámci webového formulára, ide o takzvaný jednoduchý single opt-in. Double opt-in zahŕňa ešte jeden krok navyše: budúci príjemca newsletteru dostane potvrdzujúci e-mail s odkazom. Jeho súhlas tak stránka získava až vo chvíli, keď na tento odkaz klikne. Náš web používa double opt-in.

Odhlásiť sa od e-mailov. Ak chcete zrušiť odber z konkrétneho bulletinu, kliknite na odkaz „zrušiť odber“ v spodnej časti bulletinu. (newsletter)

Mailový spravodaj a e-maily

Ak ste si objednali náš newsletter alebo ak ste členom našej webovej stránky (môžete sa prihlásiť), alebo ak ste si zakúpili na našich webových stránkach, máte dobrú šancu, že od nás dostanete e-maily.

Budeme vám posielať iba e-maily, ktoré ste si zaregistrovali, alebo ktoré sa týkajú služieb, ktoré sme vám poskytli.

Na odosielanie e-mailov používame meno a e-mailovú adresu, ktorú ste nám poskytli. Naša stránka tiež zaznamenáva IP adresu, ktorú ste použili pri registrácii služby, aby ste zabránili zneužitiu systému.

Tieto webové stránky môžu odosielať e-maily prostredníctvom služby MailPoet. Táto služba nám umožňuje sledovať otváranie a kliknutia na naše e-maily. Tieto informácie používame na zlepšenie obsahu našich bulletinov.

Žiadne identifikovateľné informácie nie sú inak sledované mimo tejto webovej lokality s výnimkou e-mailovej adresy.

ANONYMIZOVAŤ ÚDAJE:

Nižšie uvádzame email kde si všetky údaje uložené v našej databáze na adrese richnavapark.sk môžete zmazať alebo anonymizovať.  Vlastník stránky je zodpovedný konať podľa vašej požiadavky. Keď budú vaše údaje anonymizované, obdržíte e-mailové potvrdenie.

Žiadosť o prístup k údajom 

info@richnavapark.sk

Ochrana súkromia detí

Ochrana súkromia malých detí je mimoriadne dôležitá. Z tohto dôvodu nezbierame ani nepožadujeme osobné informácie od žiadnej osoby mladšej ako 13 rokov, ani vedome neumožňujú, aby sa tieto osoby zaregistrovali ako členovia. Ak máte menej ako 13 rokov, neposielajte nám o sebe žiadne informácie, vrátane vášho mena, adresy, telefónneho čísla alebo e-mailovej adresy. Nikto mladší ako 13 rokov nemôže poskytovať žiadne osobné informácie na stranke zlatemoravce.info. V prípade, že sa dozvieme, že sme získali osobné údaje od dieťaťa mladšieho ako 13 rokov bez overenia súhlasu rodičov, tieto informácie odstránime čo najskôr. Ak si myslíte, že by sme mohli mať nejaké informácie od alebo dieťaťa mladšieho ako 13 rokov, kontaktujte nás na adrese info@richnavapark.sk

Ako dlho uchovávame vaše údaje

Pri pridávaní komentára, komentár a jeho metaúdaje sú uchovávané oddelene. Vďaka tomu vieme automaticky rozpoznať a schváliť akékoľvek súvisiace komentáre bez toho, aby museli byť podržané na moderáciu.

Pre používateľov, ktorí sa zaregistrujú na našich webových stránkach (ak takí existujú), ukladáme aj osobné údaje, ktoré poskytujú, do ich užívateľského profilu. Všetci používatelia môžu kedykoľvek zobraziť, upraviť alebo odstrániť svoje osobné údaje (okrem zmeny používateľského). Správcovia webových stránok tiež môžu zobraziť a upraviť tieto informácie.

Aké práva máte nad svojimi údajmi

Ak na tejto webovej stránke máte účet, alebo ste tu pridali komentár, môžete požiadať o export vašich osobných údajov, ktoré o vás ukladáme, včetne údajov, ktoré ste nám poskytli. Môžete tak isto požiadať o vymazanie osobných údajov. To sa ale netýka údajov, ktoré o vás musíme uchovávať z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov.

Kam posielame vaše údaje

Komentáre návštevníkov môžu byť kontrolované prostredníctvom automatizovanej služby na detekciu spamu.


Zásady používania súborov cookie

Čo sú súbory cookies:

Za účelom zlepšenia poskytovaných služieb pre Vás využívajú naše stránky súbory cookie. Súbory cookies sú malé textové súbory, ktoré sa umiestnia v počítači alebo zariadení pri návšteve našej webovej stránky. Používaním súborov cookies nedochádza k porušovaniu zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov, nakoľko ich používaním nezhromažďujeme osobné údaje a ani ich neposkytujeme tretím stranám. Každý užívateľ prezeraním našej webovej stránky súhlasí s ich používaním a ukladaním do jeho prehliadača. O tejto skutočnosti je upozornený pri návšteve našej webovej stránky a svoj súhlas prejavuje ďalším prezeraním našej webovej stránky.

Súbory cookies pomáhajú napr.:

  • k správnej funkčnosti našich stránok, aby bolo možné dokončiť proces nákupu s čo najmenšími komplikáciami;
  • pri zapamätávaní prihlasovacích údajov našich zákazníkov, takže ich nemusia opätovne zadávať;
  • pri zisťovaní, ktoré stránky a funkcie používajú návštevníci najčastejšie; na základe toho môžeme čo najlepšie prispôsobiť našu ponuku Vašim požiadavkám;
  • pomáhajú nám zistiť, ktoré reklamy si návštevníci najčastejšie prehliadajú, aby sa im pri prechádzaní stránok nezobrazovala stále tá istá reklama, prípadne aby sa im nezobrazovala reklama na tovar, o ktorý nemajú záujem.

Ďalšie všeobecné informácie k súborom cookie nájdete napr. tu

Aké súbory cookie používame:

Súbory cookie používané na našich stránkach je možné z hľadiska ich trvanlivosti rozdeliť na dva základné typy. Krátkodobé tzv. „session cookie“ ktoré sú iba dočasné a zostávajú uložené vo Vašom prehliadači iba do tej doby, pokiaľ prehliadač zavriete, a dlhodobé tzv. „persistent cookie“, ktoré zostávajú uložené vo Vašom zariadení oveľa dlhšie alebo pokiaľ ich ručne neodstránite (doba ponechania súborov cookie vo Vašom zariadení závisí od nastavenia samotnej cookie a nastavenia Vášho prehliadača).

Z hľadiska funkcie, ktorú jednotlivé cookie plnia, je možné cookie rozdeliť na:

  • konverzné, ktoré nám umožňujú analyzovať výkon rôznych predajných kanálov
  • trackingové(sledovacie), ktoré v kombinácii s konverznými pomáhajú analyzovať výkon rôznych predajných kanálov
  • remarketingové, ktoré používame pre personalizáciu obsahu reklám a ich správnemu zacieleniu
  • analytické, ktoré nám pomáhajú zvýšiť užívateľské pohodlie nášho webu tým, že pochopíme, ako ho užívatelia používajú
  • esenciálne, ktoré sú dôležité pre základnú funkčnosť webu

Niektoré súbory cookie môžu zhromažďovať informácie, ktoré sú následne využité tretími stranami a ktoré napr. priamo podporujú naše reklamné aktivity (tzv. „cookie tretích strán“). Napríklad informácie o produktoch kupovaných návštevníkmi na našich stránkach môžu byť zobrazené reklamnou agentúrou, aby sme mohli lepšie prispôsobiť zobrazenia internetových reklamných bannerov na Vami zobrazovaných webových stránkach. Podľa týchto údajov Vás však nie je možné identifikovať.

Na našich stránkach využívame nasledujúce súbory cookie:

Vydavateľ/ Názov cookie Typ
AdWords Tracking, Remarketing
Facebook Tracking, Konverzný
Google Analytics
(_ga, cid, utmv, utmz, utma, utmb, utmc)
Analytical, Tracking
Heuréka Tracking, Konverzný
https_enabled Essential
php,phtml,php3 Essential
recently_viewed Essential
sharethis.com Analytical,
Google.com Analytical,
fonts.googleapis.com Essential

Ako odmietnuť používanie súborov cookie

Používanie súborov cookie je možné nastaviť pomocou Vášho internetového prehliadača. Väčšina prehliadačov súbory cookie automaticky prijíma už vo úvodnom nastavení. Súbory cookie je možné pomocou Vášho webového prehliadača odmietnuť alebo nastaviť používanie len niektorých súborov cookie.

Informácie o prehliadačoch a o spôsobe nastavenia predvolieb pre súbory cookie môžete nájsť na nasledujúcich webových stránkach:

Chrome
Firefox
Internet Explorer
Android

Účinný nástroj pre správu súborov cookie je takisto k dispozícii na stránkach http://www.youronlinechoices.com/sk/